NOVINKY

NEWS


10.10.2020  Výsledky z pretekov sú online.

10.10.2020  Results are now online.

9.10.2020  A snáď posledná malá zmena pred zajtrajším tréningom - posledná povinná kontrola bude mať číslo 31 a nie 32. Museli sme totiž jednu kontrolu zrušiť. Je to opravené aj v pokynoch.

6.10.2020  Ešte jedno upozornenie: Na prezentácii už nebudeme každému tímu dávať vytlačené Pokyny ako minulé roky, pretože vo väčšine prípadov je to zbytočné. Kto má internet v mobile, ten si ich nájde na tejto webstránke. Kto nemá internet, ten si ich môže vytlačiť a doniesť z domu. Vďaka za pochopenie.

6.10.2020  Vzhľadom na nečakaný - ale o to milší - počet príhlášok na poslednú chvíľu sme sa rozhodli predĺžiť prezentáciu a štart o pol hodinu, teda od 10:00 až do 11:00. Náväzne sa posúva aj uzávierka cieľa na 15:30. Tieto informácie boli tiež aktualizované v pokynoch.

5.10.2020  Mimochodom, potešíte nás ak štartovné zaplatíte dopredu prevodom na účet. O to jednoduchšie a rýchlejšie to bude odsýpať na prezentácii. Ďakujeme!

5.10.2020  Tak, a je rozhodnuté! MAKADO sa uskutoční, aj keď iba vo forme meraného tréningu. ME_TR_MAKADO bude mať zjednodušenú formu, ale poskytne rovnako pekné zážitky z lesa:) Všetky detaily a špecifiká sa dočítate v pokynoch k pretekom.

30.9.2020  Dear orienteering friends! Due to current COVID situation and government measures, we are considering whether to adjust the event format or even cancel it completely. Please do not pay the start fees! We will give you an update until Monday. Thank you for your understanding.

30.9.2020  Milí športoví priatelia! Vírus i naša vláda nás nakoniec predsa prekvapili a momentálne zvažujeme, čo s plánovaným MAKADOm. V hre je zmena formy na neformálny samostatný tréning, ale možné je aj úplné zrušenie, či presunutie na jar budúceho roku. Zisťujeme ešte konkrétne obmedzenia a výnimky, ktoré by sa nás mohli týkať, definitívne rozhodnutie padne v pondelok. Zatiaľ preto prosím neplaťte štartovné! Ospravedlňujeme sa za vzniknutú neistotu a do pondelka dáme vedieť s čím môžete počítať. Dovtedy vám prajeme hlavne pevné zdravie!

16.9.2020  Tak ako nás všetkých, aj MAKADO tento rok zasiahnu opatrenia proti COVIDu. Budeme nosiť rúška, dezinfikovať si ruky a vynecháme tombolu, záverečnú opekačku a zrejme aj spoločné vyhlásenie výsledkov. Viac sa dozviete z propozícií či pokynov. Čo však nevynecháme (pokiaľ sa podmienky nezmenia) je 5 hodín jazdenia lesnými cestami a chodníčkami, hľadania kontrol, blúdenia a krásnych športových zážitkov. Veríme, že si nakoniec MAKADO užijete rovnako ako po iné roky!

16.9.2020  You can start submitting your entries for the race.

16.9.2020  Nech sa páči, môžete sa prihlasovať.

3.9.2020  Race information is now also available in English. Online entries will be open soon.

3.9.2020  Zverejnili sme propozície. Tento rok sa stretneme pri horárni na Peknej ceste. Preteky prebehnú podobne ako každý rok, avšak z dôvodu opatrení v súvislosti s COVID-19 tento raz neorganizujeme spoločnú opekačku po skončení pretekov. V každom prípade sa na vás tešíme!

Prihlasovanie spustíme čoskoro.

16.7.2020  Website launched. More information will be published soon.

16.7.2020  Spustená webstránka. Viac informácií o pretekoch sa dozviete z Propozícií, ktoré zverejníme čoskoro.